Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 44.700

Vanzare Teren Bran Sohodol, locatie excelenta

Vanzare Intravilan S. : 2980 mp Central 15 €/mp

Detalii Teren de vanzare Bran zona Sohodol

Detalii imobil: Vanzare teren intravilan Bran Sohodol, zona Reitesti, situat in zona retrasa, ideal pentru iubitorii de liniste si aer curat, suprafata 2980 mp cu front de 70 m. Terenul este superb si se vinde la pretul de 15 euro/mp.

Detalii zona: Zona foarte linistita situata langa pensiunea Contele Vladimir, la aproximativ 2 km de Castelul Bran.

Utilitati: Curent si apa langa teren.

Avantaje: Loc unde te incarci cu energie si voie buna datorita panoramei oferite de maretia muntilor.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Sohodol, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.