Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 15.000

VanzareTeren Bran Tohanita cu peisaj montan

Vanzare Intravilan S. : 1000 mp Periferie 15 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona Tohanita

Detalii imobil: Vanzare teren Bran, zona Tohanita, suprafata 1000 mp cu front stradal 22 m, pret 15 euro/mp, situate in zona de munte ce ofera liniste si aer curat, peisaj deosebit cu vedere la muntii Bucegi si Piatra Craiului.

Detalii zona: Zona de interes, cu case de vacanta si pensiuni, la aproximativ 3 km de Castelul Bran si parcul de distractii.

Utilitati: Curent in apropiere, apa captata din izvoare.

Avantaje: Locatia este atuul principal.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Tohanita, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.