Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 129.500

Teren construibil in Bran zona Predelut

Vanzare Intravilan S. : 6475 mp Central 20 €/mp

Detalii Teren de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Parcele de 1500 – 2000 mp teren, sau lot intreg de 6475 mp in Predelut-Bran, situat pe platou inalt cu vedere la M-tii Bucegi si Piatra Craiului, pretabil pentru pensiune, hotel sau alte activitati de agrement. Pretul este de 20 euro/mp dar variaza in functie de suprafata cumparata.

Detalii zona: Zona inalta, apreciata pentru linistitea si frumusetea peisajului montan.

Utilitati: Curent si apa la limita de proprietate.

Avantaje: Pretabil pentru constructii cu destinatii turistice.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.