Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 8.570

Teren Rasnov de vanzare,construibil, panorama

Vanzare Extravilan S. : 1714 mp Periferie 5 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona DN73

Detalii imobil: Teren Rasnov de vanzare, extravilan arabil suprafata 1714 mp cu front stradal 26 m situat la iesirea din Rasnov spre Bran la aproximativ 100 m de DN 73. Rasnovul este declarat a treia statiune turistica din Jud. Brasov, dupa Poiana Brasov si Predeal, cu o dezvoltare turistica deosebita si multe alte proiecte in desfasurare. Pret 5 euro/mp usor negociabil.

Detalii zona: Teren plat in zona linistita cu vedere la M-tii Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul, la doar 6 km de Castelul Bran si 14 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent in apropiere, apa prin foraj.

Avantaje: Se poate obtine autorizatia de constructie.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona DN73, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.