Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 805.500

Teren Cristian Brasov, zona in plina dezvoltare

Vanzare Intravilan S. : 17.900 mp Periferie 45 €/mp

Detalii Teren de vanzare Cristian zona periferica

Detalii imobil: Teren Cristian, conform certificatului de urbanism este situat in zona destinata pentru mica industrie, sedii de firma, prestari servicii, teren intravilan in suprafata de 6400 mp + 11500 mp, parcele alaturate, la pretul de 45 euro/mp. Are o deschidere la drum betonat cu o lungime de 295 m, pe o adancime de ~61mp. Merita investitia.

Detalii zona: Este amplasat la iesire din Cristian spre Ghimbav, la 10 km de Brasov.

Utilitati: Utilitatile (curent, gaz, apa) sunt la limita de proprietate.

Avantaje: Teren construibil cu toate utilitatile.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Cristian, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.