Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 168.000

Teren Cristian de vanzare, langa Avicola Magurele

Vanzare Extravilan S. : 21000 mp Periferie 8 €/mp

Detalii Teren de vanzare Cristian zona Magurele

Detalii imobil: Teren Cristian de vanzare, zona Magurele, suprafata 21.000 mp, front stradal 60 m, toate utilitatile langa teren, pret 8 e/mp, teren situat intr-o zona industriala cu mari perspective.

Detalii zona: Zona industriala intre Cristian si Brasov, zona Magurele s-a dezvoltat in ultimii ani incredibil de mult, terenul este situat langa birourile Avicola, la doar 4 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile langa teren.

Avantaje: Teren plat pretabil industrie.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Cristian, zona Magurele, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.