Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 189.000

Vand Teren Cristian Peco, pretabil industrial

Vanzare Extravilan S. : 13500 mp Periferie 14 €/mp

Detalii Teren de vanzare Cristian zona Peco

Detalii imobil: Vand Teren Cristian, zona industriala, suprafata 13.500 mp, front 90 m, exista posibilitatea de extindere pana la 29.100 mp cu un front total de 150 m, teren destinatie constructii industriale, pret 14 euro/mp.

Detalii zona: Zona industriala situata la iesirea din Cristian spre Brasov pe partea dreapta, intre depozitul Peco si calea ferata.

Utilitati: Utilitati langa teren.

Avantaje: Poate fi racordat la cale ferata.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Cristian, zona Peco, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.