Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 120.000

Vand Teren cu casa batraneasca in Moeciu de Jos

Vanzare Intravilan S. : 15900 mp Periferie 7.5 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Moeciu de Jos zona Periferica

Detalii imobil: Vand in Moeciu de Jos o casa batraneasca cu teren 15.900 mp intravilan, cu utilitati curent si apa din izvor captat la pretul de 120.000 euro. Proprietatea are o pozitie excelenta cu parau la baza terenului si un peisaj de vis.

Detalii zona: Moeciu este una din cele mai cautate zone turistice de munte strajuita de-o parte de masivul Bucegi iar de cealalta de masivul Piatra Craiului, terenul fiind situat la 25 km de Brasov si 12 km de Rasnov.

Utilitati: Curent si apa.

Avantaje: Constructie si utilitati pe teren.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Moeciu de Jos, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Alte oferte tentante in imprejurimi:

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.