Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Teren in Poiana Marului cu peisaj mirific

Vanzare Arabil S. : 40000 mp Periferie 3 €/mp

Detalii Teren de vanzare Poiana Marului zona de munte

Detalii imobil: Vand Teren in Poiana Marului, 4 hectare, situat pe platou inalt, cu vedere la tot ce inseamna Tara Barsei, incluzand varfurile Bucegilor, Postavarul, culmile Fagarasului si Piatra Craiului. Pe teren sunt doua izvoare cu apa curata , iar la baza terenului un parau ce intregeste peisajul mirific, este pretabil pentru complex agro-turistic si agrement , pensiune ,sau case de vacanta. Pretul de vanzare este de 3 euro/mp .

Detalii zona: Zona montana de o frumusete incredibila, la doar 16 km de Rasnov si 30 km de Brasov.

Utilitati: Curent, parau si izvor pe teren.

Avantaje: Se pot accesa fonduri europene, Poiana Marului fiind considerata zona defavorizata.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Poiana Marului este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.