Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 16.000

Teren Bran Sohodol de vanzare, cu dezmembrare

Vanzare Extravilan S. : 2000 mp Periferie 8 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona Sohodol

Detalii imobil: Teren de vanzare Bran, se dezmembreaza o suprafata de 2000-2500 mp teren extravilan in Bran-Sohodol , zona Bradul inalt, cu panorama asupra Muntilor Bucegilor si Postavarul, pretabil pentru pensiune, hotel sau casa de vacanta, la pretul de 8 euro/mp usor negociabil .

Detalii zona: Zona nepoluata de munte cu panorama extraordinara , la aproximativ 3 km de Castelul Bran.

Utilitati: Curent si apa in apropiere.

Avantaje: Cel mai mare avantaj este amplasarea terenului, pentru cei ce doresc liniste.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Sohodol, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.