Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 7.000

Vand Teren extravilan Rasnov in zona de case

Vanzare Extravilan S. : 1000 mp Periferie 7 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cartier 2

Detalii imobil: Vand teren Rasnov, loturi pentru case cuprinse intre 897 mp si 1000 mp, cu utilitatile la 150 m, inscrise in cartea funciara, la doar 7 euro/mp. Terenul are o pozitie excelenta cu panorama spre Muntii Bucegi, Piatra Craiului, Postavarul, Cetatea Rasnov.

Detalii zona: Cartier nou de case situat la iesire din Rasnov spre Bran, la 10 km de Poiana Brasov si 8 km de Castelul Bran.

Utilitati: Utilitatile la 150 m.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cartier 2, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.