Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 62.500

Vand Teren Rasnov zona Cheia, extravilan

Vanzare Extravilan S. : 6250 mp Cheia 10 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Cheia

Detalii imobil: Vand teren Rasnov, zona Cheia, extravilan faneata suprafata 6250 mp, cu posibilitate de extindere pana la 16.250 mp cu front la DN73 A de 48 m, pret 10 euro/mp. Terenul este situat in apropiere de restaurantul pescaresc Doripesco si restaurantul pensiune Conca Verde.

Detalii zona: Zona cu panorama deosebita, teren amplasat la 500 m de cabana Cheia, 6 km de Rasnov si 10 km de Predeal.

Utilitati: Curentul este pe teren, apa prin foraj.

Avantaje: Terenul are deschidere la drum national.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Cheia, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.