Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 66.000

De vanzare Teren extravilan Rasnov, zona Glajerie

Vanzare Extravilan S. : 4400 mp Glajerie 15 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: De vanzare Teren Rasnov zona Glajerie, suprafata 4400 mp, front stradal 130 m, teren marginit de paraul Panicel, ideal pentru constructia unei case de vacanta datorita amplasarii si apei care curge la granita terenului, loc in care daca ai ajuns iti doresti sa revii cat mai curand, pret 15 e/mp.

Detalii zona: Zona retrasa cu peisaj deosebit de frumos inconjurata de munti, situata la 15 km de Poiana Brasov si 12 km de Bran.

Utilitati: Curent in apropiere, apa prin forare.

Avantaje: Granite naturale, parau si liziera de copaci, vedere la Muntii Bucegi, Piatra Craiului, Postavarul.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este FIX.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.