Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 500.000

Vand Teren Ghimbav, arabil in zona industriala

Vanzare Extravilan S. : 50000 mp Periferie 10 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Ghimbav zona ICCO

Detalii imobil: Vand Teren extravilan arabil in Ghimbav suprafata 50.000 mp cu front de 65 m la str. Aeroportului, teren situat in zona industriala in imediata apropiere a aeroportului, vis-a-vis de Parcul industrial ICCO, pret 10 euro/mp usor negociabil.

Detalii zona: Zona industriala in plina dezvoltare in apropierea aeroportului de la Ghimbav.

Utilitati: Utilitati langa teren.

Avantaje: Pret bun, datorita aeroportului zona se va dezvolta puternic si preturile vor creste.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Ghimbav, zona ICCO, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.