Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 100.000

Teren Ghimbav de vanzare, ICCO, extravilan

Vanzare Extravilan S. : 10000 mp ICCO 10 €/mp

Detalii Teren de vanzare Ghimbav zona ICCO

Detalii imobil: Teren Ghimbav de vanzare, zona ICCO, extravilan suprafata 10.000 mp, front stradal 22 m, pret 10 euro/mp. Terenul este situat langa pista de carturi de langa parcul industrial

Detalii zona: Zona in continua dezvoltare si cu perspective extraordinar de mari datorita pozitiei, fiind in apropierea aeroportului de la Ghimbav.

Utilitati: Utilitati in apropiere.

Avantaje: Este situat in apropierea aeroportului, se poate schimba regimul de folosinta.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Ghimbav, zona ICCO, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.