Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 600.000

De vanzare Teren Harman, extravilan cu izvoare

Vanzare Extravilan S. : 40000 mp Periferie 15 €/mp

Detalii Teren de vanzare Harman zona Periferica

Detalii imobil: De vanzare teren extravilan Harman suprafata 40.000 mp, disponibile la vanzare 4 parcele alaturate, in total 160.000 mp cu deschidere de 300 m si izvor pe el pretabil pentru pastravarie sau baza de agrement. Terenul are certificat de urbanism, studiu Geo si studiul calitatii apei, pret 15 euro/mp.

Detalii zona: Teren amplasat la iesirea din Harman, inainte cu 1 km de Podul Olt, pe partea dreapta, cam la 300 m de la sosea, padurea fiind in apropiere panorama este deosebita.

Utilitati: Curentul in apropiere, izvor pe teren.

Avantaje: Proiect pentru baza de agrement.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Harman, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.