Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 900.000

Vand Teren Brasov pentru locuinte individuale

Vanzare Intravilan S. : 20.000 mp Periferie 45 €/mp

Detalii Teren de vanzare Brasov zona Tractorul

Detalii imobil: Vand Teren Brasov, zona Tractorul VII, intravilan suprafata 20.000 mp, PUZ destinatie constructii de locuinte individuale, CUT 2.5, regim inaltime P+4E. Terenul are front la 2 drumuri: 250 m, respectiv 100 m, pret 45 euro/mp negociabil.

Detalii zona: Zona in plina ascensiune, in apropiere de Stadionul Forex si Ocolitoarea Brasovului.

Utilitati: Toate utilitatile in apropiere, la aproximativ 100 m.

Avantaje: Acest teren reprezinta o oportunitate de investitii, mai ales datorita pozitionarii intr-o zona cu un proces de dezvoltare rapida.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Brasov, zona Tractorul, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.