Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 11.044

Vand Teren in Rasnov zona Glajerie, in PUZ

Vanzare Intravilan S. : 1004 mp Periferie 11 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vand Teren intravilan in Rasnov Glajerie (zona Tinoasa), suprafata 1004 mp cu front 33 m, linga alte constructii. Marginit si de un parau, terenul comfera o oaza de liniste si recreere fiind pretabil ptr constructia unei case de vacanta sau cabana de odihna, pret 11 euro/mp.

Detalii zona: Situat intr-o zona linistita dar in plina dezvoltare, terenul se incadreaza intr-un peisaj superb, avand si o panorama deosebita, la aproximativ 6 km de Rasnov.

Utilitati: Curentul este in imediata apropiere, apa prin foraj.

Avantaje: Teren intravilan in PUZ, se obtine autorizatie de constructie, acces facil.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.