Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Teren Tohanu Nou de vanzare, zona aerisita

Vanzare Intravilan S. : 3200 mp Periferie 20 €/mp

Detalii Teren de vanzare Tohanu Nou zona Periferica

Detalii imobil: Teren intravilan in Tohanu Nou de vanzare in apropiere de Bran, suprafata de 3200 mp, vis a vis de restaurantul „Un baiat si o fata „, cu front de 23 m la drum secundar si utilitatile in apropiere,cu priveliste la Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul. Terenul este pretabil pentru pensiune, hotel sau un sat de case de vacanta, se vinde la pretul de 20 euro/mp.

Detalii zona: Zona linistita, neaglomerata situata la 3 km de Castelul Bran, 7 km de Cetatea Rasnov si 16 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Utilitatile in apropiere.

Avantaje: Cel mai mare atu al terenului este amplasarea lui, de unde peisajul este magnific.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Tohanu Nou, zona periferica, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.