Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 1.080.000

De vanzare Teren Brasov iesire spre Tg. Mures

Vanzare Intravilan S.U. : 60000 mp Periferie 18 €/mp

Detalii Teren de vanzare Brasov zona Periferica

Detalii imobil: De vanzare teren Brasov, zona industriala, situat la 7 km de Brasov, iesirea spre Tg. Mures, suprafata 60.000 mp, posibilitate extindere pana la 100.000 mp, cu front 160 m la DN 13, recomandat pentru parc industrial, centru logistica, diverse activitati comerciale, pret 18 e/mp.

Detalii zona: Zona industriala in continua dezvoltare, teren amplasat la 5 km de viitorul aeroport international Ghimbav, la 2 km de viitoarea autostrada Transilvania, la 2 km de viitoarea inelara mare a Brasovului.

Utilitati: Curent in apropiere.

Avantaje: Teren plat.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Brasov, zona Periferica, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.