Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 533.000

Teren Rasnov de vanzare,intravilan arabil

Vanzare Intravilan S. : 41000 mp Glajerie 13 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Teren Rasnov de vanzare, zona Glajerie, arabil intravilan suprafata 41.000 mp cu front 96 mp la drumul principal, pret 13 euro/mp, curent pe teren, este marginit in spate de paraul Panicel, ideal pentru constructii in scopuri turistice.

Detalii zona: Zona turistica foarte apreciata datorita peisajului, ferita de zgomot, cu multe case de vacanta, pensiuni si pastravarii, situata la 10 km de castelul Bran, 12 km de Poiana Brasov si 25 km de Predeal.

Utilitati: Curent pe teren, apa curgatoare la granita din spate.

Avantaje: Are o pozitie excelenta, inconjurat de munti.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.