Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 50.000

Vand Teren intravilan Bran Sohodol, zona inalta

Vanzare Intravilan S. : 2000 mp Periferie 25 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona Sohodol

Detalii imobil: Vand teren in Bran sat Sohodol, zona Bradul Inalt suprafata 2000 mp, intravilan cu utilitati la limita acestuia .Terenul este plat ,are deschidere generoasa si are destinatia constructii casa de vacanta sau pensiune. Se vinde la pretul de 50 ooo euro.

Detalii zona: Zona de munte cu o panorama feerica , cuprinzand atat Muntii Bucegi , Piatra Craiului cat si Magura Codlei si Postavarul, situata la aproximativ 2 km de Castelul Bran.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, gaz.

Avantaje: Teren plat cu utilitati, in zona cu peisaj superb.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Sohodol, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.