Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 49.698

Vand Teren intravilan Bran Sohodol, intabulat

Vanzare Intravilan S. : 2761 Periferie 18 €/mp

Detalii Teren de vanzare Bran zona Sohodol

Detalii imobil: Vand teren Bran, zona Sohodol 2 parcele alaturate: 1405 mp respectiv 1356 mp, fiecare cu deschidere de 18 m la drum asfaltat. Terenul este intravilan, intabulat, certificat urbanism obtinut, pret 18 euro/mp negociabil.

Detalii zona: Zona deosebita cu peisaj magnific, situata la 3 km de Castelul Bran si 17 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Apa si curent, gazul este la 10 m de teren.

Avantaje: Se poate cumpara la pachet sau separat.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Sohodol, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.