Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 120.000

Vand Teren intravilan Bran Tohanita, pret bun

Vanzare Intravilan S. : 15000 mp Periferie 8 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona Tohanita

Detalii imobil: Vand teren intravilan Tohanita suprafata 15.000 mp situat la granita cu loc. Predelut, la pretul de 8 euro/mp. Din drumul principal asfaltat se intra pe drum privat de 100 m, terenul are o pozitie excelenta cu peisaj mirific si vedere asupra localitatilor invecinate : Bran, Rasnov, Zarnesti si asupra muntilor Bucegi, Postavarul, Magura Codlei si Piatra Craiului.

Detalii zona: Zona extraordinar de frumoasa cu peisaj de vis situata la aproximativ 5 km de Castelul Bran.

Utilitati: Toate utilitatile la aproximativ 200 m.

Avantaje: Terenul are o frumusete desavarsita si un peisaj rural pitoresc.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Tohanita, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.