Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 36.300

Vanzare Teren intravilan Bran, Predelut

Vanzare Intravilan S. : 1100 mp Periferie 33 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Vanzare teren intravilan Bran, zona Predelut, suprafata 1100 mp cu 2 fronturi stradale: 52 m respectiv 14 m, teren imprejmuit intre case, apa si curentul pe teren, gazul la poarta, panorama superba, pret 33 euro/mp.

Detalii zona: Zona cu panorama extraordinara asupra muntilor, ideala pentru iubitorii de peisaj, terenul este situat la aproximativ 4 km de Castelul Bran.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, gaz.

Avantaje: Teren imprejmuit intre case, in zona extraordinara.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.