Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 60.000

De vanzare Teren Bran, intravilan Gura Simonului

Vanzare Intravilan S. : 2000 mp Central 30 €/mp

Detalii Teren de vanzare Bran zona Simon

Detalii imobil: De vanzare teren Bran, gura Simonului, intravilan suprafata 2000 mp, front stradal 22 m, teren imprejmuit intre case cu multi pomi fructiferi, ca utilitati: curent si apa, gazul este la poarta, pret 30 e/mp.

Detalii zona: Zona turistica de munte unde te poti relaxa si revigora, departe de aglomeratia oraselor, teren amplasat la aproximativ 1 km de Castelul Bran.

Utilitati: Toate utilitatile.

Avantaje: Terenul este ideal pentru constructia unei case de vacanta sau pensiuni.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Simon, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.