Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 76.500

Vand Teren Bran Tohanita, intravilan cu utilitati

Vanzare Intravilan S. : 5100 mp Periferie 15 €/mp

Detalii Teren de vanzare Bran zona Tohanita

Detalii imobil: Vand teren Bran, zona Tohanita, intravilan suprafata 5100 mp parcelabil, pret 15 euro/mp usor negociabil, in zona turistica ce atrage prin frumusetea acestor locuri strajuite de munti. In acte este intravilan curti constructii deci se obtine autorizatie de constructie.

Detalii zona: Zona retrasa si linistita fara trafic, la capat de drum, teren amplasat la 5 km de Castelul Bran si alte atractii turistice din zona, la 20 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent si apa de la retea.

Avantaje: Terenul este intravilan curti constructii, zona superba

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Tohanita, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.