Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 180.000

De vanzare Teren intravilan Bran, Tohanu Nou

Vanzare Intravilan S. : 6000 mp Periferie 30 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona Tohanu Nou

Detalii imobil: De vanzare teren Bran, zona Tohanu Nou, intravilan suprafata 6000 mp, front la DN 73 de 48 m, teren perfect plan, pret 30 euro/mp. Terenul se poate dezmembra in 3 parcele: 2600 mp, 1680 mp, 1720 mp. Conform certificatului de urbanism regimul de inaltime este P+4E.

Detalii zona: Terenul este situat inainte de hotelul Maridor, la aproximativ 5 km de Castelul Bran, peisaj extraordinar.

Utilitati: Toate utilitatile la marginea terenului.

Avantaje: Terenul are front la DN73, se poate vinde si pe parcele.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Tohanu Nou, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.