Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 42.000

Vand Teren intravilan Bran zona Tohanul Nou

Vanzare Intravilan S. : 2100 mp Periferie 20 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona Tohanul Nou

Detalii imobil: Vand teren intravilan Bran, suprafata 2100 mp situat in planul 2, ideal pentru constructia unei case de vacanta sau pensiuni deoarece este liniste nefiind langa sosea. Terenul are 2 fronturi: 30 m, respectiv 14 m, exista constructii langa teren, pret 20 euro/mp.

Detalii zona: Zona turistica de munte foarte apreciata datorita panoramei asupra muntilor, la 2 km de Castelul Bran si 18 km de statiunea Poiana Brasov.

Utilitati: Utilitatile langa teren: curent, apa.

Avantaje: Pozitie foarte buna, deschidere la doua drumuri.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Tohanul Nou, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.