Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
4.730.000

Vand Teren intravilan Brasov Stupini in PUZ

Vanzare Intravilan S. : 94.600 mp Periferie 50 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Brasov zona Stupini

Detalii imobil: Vand Teren intravilan Stupini, zona Institutul de cercetare, 4 loturi insumand suprafata de 9.46 hectare grupate sub forma a 3 ansambluri: 3.33 ha, 2.19 ha si 3.94 ha, terenuri clasate zona mixta locuinte colective si comert cu posibilitatea de a construi P+7…+9 etaje si respectiv zona locuinte colective si functiuni complementare P+10…12 etaje, toate cu POT max 40%, CUT max 3.5 in PUZ aprobat de Primaria Brasov. Zona este in continua dezvoltare, s-au reluat lucrarile pentru reteaua de apa si canalizare, s-a decis construirea Spitalului Ragional de Urgenta. Linia de înaltă tensiune va fi refăcută în subteran, se va construi un acces direct la soseaua Ocolitoare (cu 4 benzi), autostrada Bucuresti – Brasov care va ajunge in apropiere si aeroportul Brasov, situat la circa 4 km, va fi dat in functiune in curand. Sunt destule motive pentru a investi in acest teren. Este intabulat, exista certificat de urbanism, se vinde la pretul de 50 euro/mp.

Detalii zona: Teren situat langa Institutul de cercetare, zona in continua dezvoltare, cu perspective foarte mari.

Utilitati: Reteaua de apa si canalizare, in curs de realizare.

Avantaje: Terenul se poate vinde la pachet sau separat, poate lua orice destinatie.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Brasov, zona Stupini, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.