Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 170.000

Vand Teren intravilan Brasov zona DN 13

Vanzare Intravilan S. : 10000 mp Periferie 17 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Brasov zona Periferica

Detalii imobil: Vand teren Brasov iesire spre Sighisoara, arabil intravilan suprafata 10.000 mp cu front de 50 m la DN 13. Terenul este situat in apropiere de Hanul din Ardeal, este marginit de drum si in lateral si in spate, pretabil pentru constructii industriale, parc auto, hale depozitare, statie Peco, etc. Curentul medie tensiune este pe teren, se vinde cu 17 euro/mp usor negociabil.

Detalii zona: Teren situat la iesire din Brasov spre Sighisoara, pe partea dreapta.

Utilitati: Curentul medie tensiune este pe teren.

Avantaje: Front la DN 13 si in lateral deschidere la drum auxiliar.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Brasov, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.