Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 99.000

Vand Teren Bran Simon, intravilan construibil

Vanzare Intravilan S. : 3000 mp Periferie 33 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona Simon

Detalii imobil: Vand Teren intravilan in Bran zona Simon suprafata 3000 mp cu deschidere de 32 m, pret 33 euro/mp. Conform Certificatului de urbanism are POT = 0.5, CUT = 20% si regimul de inaltime P+2E+M. Panorama si linistea din zona, il recomanda a fi exploatat in scopuri turistice ideal pentru constructia unei pensiuni sau hotel, dar nu exclude constructia catorva case de vacanta.

Detalii zona: Vecinatatile amplasamentului sunt constituite de proprietati private pe trei laturi, zona este retrasa si are o priveliste superba.

Utilitati: Curentul si apa sunt in apropiere.

Avantaje: Terenul este intravilan construibil, nu are destinatia de faneata sau pasune. Sunt efectuate studiul geo si ridicarea topo.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Simon, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.