Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 75.000

Teren intravilan Cristian Brasov

Vanzare Intravilan S. : 6250 mp Periferie 12 €/mp

Detalii Teren de vanzare Cristian zona periferica

Detalii imobil: In plina zona de dezvoltare, se vind in Cristian 6250 mp teren intravilan, cu deschidere generoasa de 29,9 m, cuprins in PUZ elaborat pentru case de locuit la pretul de doar 12 euro/mp. Terenul este situat pe partea stanga , la iesirea din Cristian spre Vulcan, ideal pentru investitori sau dezvoltatori imobiliari.

Detalii zona: Terenul este situat la iesire din Cristian spre Vulcan pe partea stanga, la 8 km de Brasov si 15 km de Bran.

Utilitati: Utilitati in apropiere.

Avantaje: Intravilan in PUZ, pret excelent.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Cristian, zona periferica, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.