Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 197.312

Vand Teren intravilan Cristian in zona industriala

Vanzare Intravilan S. : 6166 mp Periferie 32 €/mp

Detalii Teren de vanzare Cristian zona DN 73

Detalii imobil: Vand teren Cristian, iesire spre Brasov, intravilan in zona industriala suprafata 6166 mp cu front la DN73 de 30 m, pret 32 euro/mp. Terenul este situat intre DN73 si calea ferata, disponibile la vanzare 3 parcele alaturate in suprafata totala de 18498 mp.

Detalii zona: Zona in continua dezvoltare, cu potential, terenul este intravilan in zona industriala, situat la 500 m de Cristian si 6 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile langa teren.

Avantaje: Front la drum national si acces la calea ferata.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Cristian, zona Periferica, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.