Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 13.600

Vand Teren intravilan Cristian, parcele de casa

Vanzare Intravilan S. : 680 Periferie 20 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Cristian zona Periferica

Detalii imobil: Vand teren intravilan Cristian, parcele in PUZ, suprafete cuprinse intre 680 mp si 800 mp, zona foarte linistita destinata constructiei de locuinte, in plina ascensiune, pret 20 euro/mp.

Detalii zona: Terenul este situat la iesire din Cristian spre Vulcan pe partea dreapta, la 96 m de ultima casa, 8 km de Brasov si 15 km de Bran.

Utilitati: Toate utilitatile in apropiere.

Avantaje: Intravilan in PUZ, se obtine imediat autorizatia de constructie.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Cristian, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.