Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 112.500

Vanzare Teren pentru constructii Rasnov Glajerie

Vanzare Intravilan S. : 4.500 mp Glajerie 25 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vanzare teren in Rasnov, zona Glajerie, intravilan curti constructii suprafata 4.500 mp cu deschidere 25 m si drum de acces de 4.5 m din drumul principal al Glajeriei, curentul si paraul Panicel in apropiere, pret 25 euro/mp negociabil.

Detalii zona: Zona linistita destinata constructiei case de vacanta si pensiuni cu priveliste deosebita asupra muntilor Bucegi si Piatra Craiului.

Utilitati: Curent, apa prin forare.

Avantaje: Se obtine autorizatia de constructie si se intabuleaza cladirea.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este EGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.