Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 64.800

Vanzare Teren intravilan Glajerie Rasnov

Vanzare Intravilan S. : 3600 mp Glajerie 18 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vanzare teren intravilan Rasnov, zona Glajerie, suprafata 3600 mp linga complex turistic ,cu front stradal de 27.5 m si spatele terenului cu o deschidere de 38.5 m la Raul mare, teren situat in zona linistita , pret 18 euro mp .

Detalii zona: Zona de case de vacanta, pensiuni si pastravarii, in continua dezvoltare, cu panorama extraordinar de frumoasa asupra muntilor situata la 12 km de Poiana Brasov si Bran. Prin aceasta zona se va face legatura dintre Rasnov si Busteni Prahova.

Utilitati: Curent si parau in spatele terenului.

Avantaje: In fata are front la drum judetean iar in spate este marginit de apa.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.