Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 21.175

Vanzare Teren intravilan in Bran Sohodol

Vanzare Intravilan S.: 847 mp Central 25 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Bran zona Sohodol

Detalii imobil: Teren in Sohodol-Bran , zona Bradul Inalt, teren intravilan in suprafata de 847 mp cu deschidere de 60 m la sosea asfaltata si o panorama deosebita spre Piatra Craiului si Bucegi, la pretul de 25 euro/mp. S-au obtinut toate avizele in vederea construirii unei case de vacanta S+P+M cu amprenta la sol de 88 mp. Termenul de valabilitate al autorizatiei de constructie este de 1+1 ani si incepe odata cu obtinerea avizului de incepere a lucrarii.

Detalii zona: Zona inalta cu un decor pitoresc si o priveliste montana deosebit de frumoasa, situata la 9 km de Rasnov si 18 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent, gaz si apa.

Avantaje: Teren ideal pentru iubitorii de peisaj, departe de aglomeratia urbana.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Bran, zona Sohodol, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.