Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 53.766

Teren intravilan in Bran Tohanita de vanzare

Vanzare Intravilan S. : 2987 mp Periferie 18 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Tohanita zona Bran

Detalii imobil: Teren intravilan in Tohanita de vanzare, zona Bran suprafata 2987 mp, teren ideal pentru constructii in scopuri turistice, fiind amplasat in zona neaglomerata si panorama superba. Pretul de vanzare este 18 euro/mp usor negociabil.

Detalii zona: Este locul ideal de refugiu din aglomeratia urbana, teren situat la 4 km de Castelul Bran si aproximativ 12 km de statiunea turistica Rasnov.

Utilitati: Curentul si apa sunt la marginea terenului.

Avantaje: Terenul este intravilan, cu utilitati.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Tohanita, zona Bran, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.