Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 52.620

Vand Teren intravilan Brasov, oferta excelenta

Vanzare Intravilan S. : 5262 mp Periferie 10 €/mp

 

Detalii Teren de vanzare Brasov zona Variste

Detalii imobil: Vand Teren intravilan gradina in Brasov, zona Schei, suprafata 5262 mp situat intr-o poiana insorita cu acces din Str. Podul Cretului, cu doar 10 euro/mp. Conform certificatului de urbanism, terenul are destinatia zona de locuinte si functiuni complementare , avand regim de inaltime de P+1+M si POT de 40% din suprafata totala.

Detalii zona: Zona superba cu vedere catre Tampa si centrul orasului, in imediata apropiere de Pietrele lui Solomon, pe drumul vechi spre Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile in apropiere.

Avantaje: Investitie profitabila 100%.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Brasov, zona Variste, este usor NEGOCIABIL.

 

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.