Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 30.100

De vanzare Teren intravilan Cristian, intre case

Vanzare Intravilan S. : 602 mp Periferie 50 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Cristian zona Periferica

Detalii imobil: De vanzare Teren intravilan Cristian situat intre case, parcela in suprafata de 602 mp cu front stradal 15 m, toate utilitatile: curent, apa, canal, gaz in fata terenului. De o parte si alta a terenului sunt construite case, drum de acces asfaltat , pret 50 euro/mp.

Detalii zona: Terenul este situat la iesire din Cristian spre Rasnov, pe partea dreapta in cartier nou de vile, la 9 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile.

Avantaje: Terenul este intravilan, se obtine usor autorizatia de constructie.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Cristian, zona Periferica, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.