Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 77.040

Vand Teren intravilan Fundata, zona superba

Vanzare Intravilan S. : 12840 mp Periferie 6 €/mp

Detalii Teren de vanzare Fundata zona de munte

Detalii imobil: Vand Teren intravilan in Fundata, zona submontana, cota 1160-1200 m, suprafata 12.840 mp cu deschidere generoasa la DN73 (150ml), pretabil pentru hotel, pensiune, case de vacanta, cu vedere spre Mtii Piatra Craiului si Bucegi, la pretul de 6 euro/mp. Se poate vinde ,dupa o dezmembrare , si cota de 2/3 din suprafata.

Detalii zona: Fundata este cea mai inalta localitate din tara, un loc aparte, plin de frumos unde te incarci cu energie pozitiva, la aproximativ 20 km de Bran si 50 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent si apa pe teren.

Avantaje: Este un teren foarte frumos, cu pret foarte bun.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Fundata, zona de munte, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.