Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 17.000

Teren Rasnov de vanzare, rezidential

Vanzare Intravilan S. : 452 mp Periferie 38 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Primaverii

Detalii imobil: Teren intravilan Rasnov de vanzare, in cartierul Primaverii, suprafata 452 mp cu front 13.82 m, in PUZ, intre case, pret 17.000 euro. Terenul este situat in cartier rezidential langa padure, detine studio geo, proiect si autorizatie de constructie pentru imprejmuire, casa de locuit si garaj.

Detalii zona: Cartier rezidential situat la iesire din Rasnov spre Brasov, aproape de padure, teren ideal pentru iubitorii de liniste si peisaj, la 12 km de Brasov si Bran, 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Utilitatile in apropiere.

Avantaje: Detine toata documentatia necesara pentru a putea incepe constructia imobilului.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Primaverii, este FIX.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.