Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 14.400

Vand Teren intravilan Rasnov, Valea Velicanului

Vanzare Intravilan S. : 960 mp Periferie 15 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vand teren Rasnov. In partea sudica a Sohodolului, in frumoasa vale a Velicanului, se vand doua loturi de teren intravilan a cate 960 mp fiecare. Marginite de paraul Panicel si cu vedere la muntii Bucegi, acestea ofera oportunitatea construirii unei pensiuni agro-turistice , sau a unei case de vacanta in cel mai pitoresc decor, la pretul de 15 euro/mp. Fosnetul padurii din apropiere si susurul paraului de la granita terenului sunt motive intemeiate sa va capteze atentia.

Detalii zona: Zona deosebit de frumoasa cu relief variat si multa vegetatie, la 6 km de Rasnov si 15 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curentul este la marginea terenului.

Avantaje: Padurea alaturata terenului ofera puritate maxima aerului.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este usor NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.