Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 33.000

Teren intravilan in Tohanita Zarnesti

Vanzare Intravilan S. : 2200 mp Periferie 15 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Zarnesti zona Tohanita

Detalii imobil: Se vinde un lot de 2200 mp teren intravilan in Tohanita linga pensiunea MOTOROM. Vegetatia luxurianta ce delimiteaza terenul ii confera acestuia o intimitate aparte, ferindu-l de ochii indiscreti. Fiind un punct de pornire spre rezervatia naturala a Pietrii Craiului, impatimitii traseelor montane, dar nu numai, vor aprecia amplasamentul acestuia. Pretul este de 15 euro/mp usor negociabil. Merita vazut.

Detalii zona: Zona cu multa vegetatie departe de aglomeratia urbana.

Utilitati: Curent si apa pe teren.

Avantaje: Avand utilitatile pe teren, constructia se poate ridica in cel mai scurt timp.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Zarnesti, zona Tohanita, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.