Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 9.000

Vand Teren intravilan Tohanu Nou spre Sohodol

Vanzare Intravilan S. : 710 mp Periferie 15 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Tohanu Nou spre Sohodol

Detalii imobil: Vand Teren pentru casa in Tohanu Nou, 2 parcele alaturate de 710 mp fiecare, intravilan, cu front de 16 m, pret 9000 euro plus tva (terenul este pe firma). Inconjurat de un relief variat, peisajul iti ia respiratia din prima clipa, fiind o destinatie excelenta pentru petrecerea timpului liber.

Detalii zona: Teren situat in apropierea centrului de divertisment Wolf si la cateva minute distanta de vestitul castel Bran.

Utilitati: Curentul este langa teren, apa prin foraj.

Avantaje: Pret bun, zona superba, neaglomerata.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Tohanu Nou spre Sohodol, este FIX.

 

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.