Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 13.500

Teren intravilan in Zarnesti zona Tohanita

Vanzare Intravilan S. : 900 mp Periferie 15 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Zarnesti zona Tohanita

Detalii imobil: Lot teren pentru casa in suprafata de 900 mp cu front stradal 32 m, aflat in intravilanul localitatii Zarnesti , zona Tohanita, pret 15 euro/mp. Exista posibilitatea extinderii suprafetei cu inca 3000 mp.

Detalii zona: Este situat intr-o zona colinara de unde poti cuprinde cu vederea o parte din Tara Barsei (M-tii Bucegi, Piatra Craiului, masivul Postavaru, Magura Codlei).

Utilitati: Utilitatile (curent si apa) se afla in imediata apropiere.

Avantaje: Acces facil, zona cu panorama deosebit de frumoasa.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Zarnesti, zona Tohanita, este NEGOCIABIL.

 

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.