Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 76.500

Vanzare Teren intravilan la munte Bran Sirnea

Vanzare Intravilan S. : 8500 mp Periferie 9 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Sirnea zona Ciocanu

Detalii imobil: Vanzare Teren Sirnea in zona Ciocanu, suprafata 8500 mp intravilan, cu deschidere de aproximativ 100 m, pret 9 euro/mp. Situat intr-o zona linistita cu peisaj deosebit cu vedere la Piatra Craiului si Bucegi, cu acces din doua drumuri din care unul asfaltat, terenul se preteaza la constructii civile , case de vacanta , pensiune sau hotel .

Detalii zona: Zona pitoreasca de munte de o frumusete incredibila, unde linistea si aerul puternic ozonat stapanesc nestingherite.

Utilitati: Apa si curent pe teren.

Avantaje: Terenul are front la doua drumuri, peisaj extraordinar.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Sirnea, zona Ciocanu, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.