Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 64.530

Teren intravilan la munte, in Sirnea Fundata

Vanzare Intravilan S. : 6453 mp Central 10 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Fundata zona Sirnea

Detalii imobil: Teren intravilan in Sirnea Fundata suprafata 6453 mp cu front 20 m la strada si casa batraneasca, pret 10 euro/mp. Fiind amplasat intr-o oaza de liniste, cu o deschidere magnifica spre Bucegi si Piatra Craiului, este ideal pentru constructii in scopuri turistice, Sirnea fiind primul sat turistic din Romania.

Detalii zona: Zona aerisita, apreciata de turisti pentru liniste si panorama montana deosebita, la 30 km de Rasnov.

Utilitati: Curent si apa pe teren.

Avantaje: Terenul este situat in zona superba, cu utilitati, pret excelent.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Fundata, zona Sirnea, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.