Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 78.630

Vand Teren intravilan la munte Sirnea, Bran

Vanzare Intravilan S. : 7863 mp Central 10 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Sirnea zona Bran

Detalii imobil: Vand Teren in Sirnea, zona Bran, intravilan suprafata de 7863 mp cu casa batraneasca, front stradal de aprox.100 m. Terenul este intabulat, ideal pentru constructii in scopuri turistice,beneficiaza de curent si apa si se vinde la pretul de 10 euro/mp negociabil.

Detalii zona: Zona montana de o frumusete incredibila, la granita dintre judetele Brasov si Arges, sat turistic in care, daca ai ajuns, cu greu te desparti de peisajul oferit.

Utilitati: Apa si curent pe teren.

Avantaje: Este o zona aerisita, ideala pentru iubitorii de liniste si peisaj montan.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Sirnea, zona Bran, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.